Чи можна виготовити ікру з апельсину, грейпфруту, меду і не тільки? Виявляється, так.

Завдяки технологіям молекулярної кухні. Як це все відбувається, побачили учасники майстер-класу з молекулярної кухні «Смачна хімія», який підготували та провели гості коледжу “Монада” – студенти фахового коледжу харчової та переробної промисловості Іванна Рогуля та Данило-Василь Федак (керівник – викладач хімії Соляк Д.І.).

Схожі новини

Чому Україна переможе?

Чому Україна переможе?

«Російсько-українська війна: історія, сьогодення, перемога» - тема історико-патріотичної лекції викладача історії та політології, кандидата політичних наук...

ХV обласна науково-пошукова конференція студентів закладів фахової передвищої освіти  «Світ навколо нас»

ХV обласна науково-пошукова конференція студентів закладів фахової передвищої освіти  «Світ навколо нас»

23 березня 2022 р. методичне об'єднання викладачів хімії, біології та екології Львівської області проводить ХV обласну науково-пошукову конференцію студентів...

Сертифікати від «Фонду сприяння демократії» та німецького «Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні»

Сертифікати від «Фонду сприяння демократії» та німецького «Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні»

Студенти нашого коледжу «Монада» отримали ось такі крутезні сертифікати від «Фонду сприяння демократії» та німецького «Представництва Фонду Ганса Зайделя в...