Чи можна виготовити ікру з апельсину, грейпфруту, меду і не тільки? Виявляється, так.

Завдяки технологіям молекулярної кухні. Як це все відбувається, побачили учасники майстер-класу з молекулярної кухні «Смачна хімія», який підготували та провели гості коледжу “Монада” – студенти фахового коледжу харчової та переробної промисловості Іванна Рогуля та Данило-Василь Федак (керівник – викладач хімії Соляк Д.І.).

Схожі новини

Переддипломна практика

Переддипломна практика

Переддипломна практика у студентів 4 курсу спеціальності223 Медсестринство, ОП "Лікувальна справа", "Сестринська справа" у КНП "Львівське територіальне...

Форум “Почуй лікаря” 2023

Форум “Почуй лікаря” 2023

12 травня 2023 р. у Львові відбувся потужний Форум "Почуй лікаря", в роботі якого взяли участь студенти коледжу "Монада". Керівник проєкту Галина Бордун. ...

«Твоє успішне майбутнє починається сьогодні!» – зустріч студентів з представником мережі аптек “Подорожник” Марією Скринник.

«Твоє успішне майбутнє починається сьогодні!» – зустріч студентів з представником мережі аптек “Подорожник” Марією Скринник.

Зустріч студентів - майбутніх асистентів фармацевтів з Марією Скринник викликала неабияке зацікавлення, адже вже зараз потрібно планувати свою першу сходинку...

Екскурсія у  Музей Науки Львів

Екскурсія у  Музей Науки Львів

#Майбутнє_за_тобою. Цей хештег на будинку Музею Науки Львів дуже точно відображає сутність цього інтерактивного простору, який розташований на 2000 кв. м. та...