Чи можна виготовити ікру з апельсину, грейпфруту, меду і не тільки? Виявляється, так.

Завдяки технологіям молекулярної кухні. Як це все відбувається, побачили учасники майстер-класу з молекулярної кухні «Смачна хімія», який підготували та провели гості коледжу “Монада” – студенти фахового коледжу харчової та переробної промисловості Іванна Рогуля та Данило-Василь Федак (керівник – викладач хімії Соляк Д.І.).

Схожі новини

Тренінг “Базова підтримка життя в умовах коронавірусу”

Тренінг “Базова підтримка життя в умовах коронавірусу”

В оновленому симуляційному кабінеті відбувся черговий тренінг з невідкладної допомоги "Базова підтримка життя"в умовах коронавірусу для студентів відділень...

Андріївські вечорниці

Андріївські вечорниці

Андріївські вечорниці, або Калита - стара українська традиція.Студентське самоврядування "Монади" вирішило не порушувати цю традицію, а ненадовго повернутися...