Чи можна виготовити ікру з апельсину, грейпфруту, меду і не тільки? Виявляється, так.

Завдяки технологіям молекулярної кухні. Як це все відбувається, побачили учасники майстер-класу з молекулярної кухні «Смачна хімія», який підготували та провели гості коледжу “Монада” – студенти фахового коледжу харчової та переробної промисловості Іванна Рогуля та Данило-Василь Федак (керівник – викладач хімії Соляк Д.І.).

Схожі новини

Цикл екскурсій для студентів перших курсів в Музей 58-го гарнізонного будинку офіцерів Збройних Сил України

Цикл екскурсій для студентів перших курсів в Музей 58-го гарнізонного будинку офіцерів Збройних Сил України

Завершився цикл екскурсій для студентів перших курсів всіх спеціальностей в Музей 58-го гарнізонного будинку офіцерів Збройних Сил України. Студенти з...